NB III.

2020.11.22. 18:17

„Az utóbbi időben elkaptuk a fonalat, ezért gyengébb játékkal is tudtunk nyerni”

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 19. fordulóját játszották vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei.

DVTK tartalék vs.Termálfürdő Tiszaújváros

Mezőkövesd Zsóry FC tartalék – Salgótarjáni BTC 3-2 (2-0)

Mezőkövesd, zárt kapuk. V.: Bodzay.

Mezőkövesd Zsóry FC tartalék: Kemenes – Barczi, Sike, Baranyi, Bencze, Tóth D. (Juhász), Katanec (Laczkó), Kovács D. (Lénárt), Martic, Serderov, Horváth (Gíber). Edző: Elek Norbert.

Salgótarján: Puporka – Hegedűs, Nemes, Simó, Sárközi, Bata, Tarlósi (Bocsi), Boros, Gazdag, Fülöp (Szabó), Szeles. Edző: Rubint Richard.

G.: Bencze (2, egyet 11-esből), Horváth, ill. Bata, Bocsi.

Kiállítva: Nemes (86.).

Jók: Sike, Baranyi, Barczi, Kemenes, Bencze, ill. Bata, Puporka.

Elek Norbert: – Örülök a győzelemnek, úgy érzem mindent megtettünk, hogy megnyerjük a mérkőzést és itthon tartsuk a három pontot. Remélem most már sikerül felfelé lépkednünk. Gratulálok a csapatnak!

Rubint Richard: – Az elején vezethettünk volna 2-3 góllal, de sajnos nem sikerült berúgni a helyzeteket. Aztán a védekezésünk gyerekes hibái megbosszulták magukat és hátrányba kerültünk. Szépíteni még tudtunk, de csak ennyire tellett. Gratulálok az ellenfélnek!


Gyöngyösi AK – Termálfürdő Tiszaújváros 1-2 (1-0)

Gyöngyös, zárt kapuk. V.: Muhari.

Gyöngyös: Szalay – Gaal (Bartha), Földi (Gazdag), Rédei, Gohér, Borbély (Eichenvalder), Márkus (Csillik), Pölöskei, Molnár, Bartusz, Tarnai. Edző: Simon Antal.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Vincze, Kristófi (Vitelki), Gelsi, Pap, Csoszánszki (Benke), Tóth S. (Bussy), Csernák (Márton), Lőrincz, Tóth M., Kulcsár (Bene). Edző: Gerliczki Máté.

G.: Molnár, ill. Benke, Kristófi.

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Simon Antal: – A játék képe alapján nem érdemeltünk vereséget. Mi szereztük az első gólt és a második is meg lehetett volna, aztán két kavarodásból megfordították a meccset. Egy jó erőből álló ellenféltől kaptunk ki.

Gerliczki Máté: – Megpróbáltunk futballozni ezen a nagyon nehéz talajon és be kell ismerni hogy nem ment. Második félidőre változtattunk szerkezetileg és személyek terén is és az akarat meghozta a fordítást és a győzelmet is. Gratulálok srácoknak ehhez a különösen fontos sikerhez.


Putnok FC – Tiszakécskei LC 0-3 (0-1)

Putnok, zárt kapuk. V.: Sándor.

Putnok FC: Pápai – Gubacsi, Horváth, Magyar (Takács), Csirszki (Galambos), Pataki (Sramkó), Mahalek, Lakatos, Keményffy, Budaházi, Ádám (Szilágyi). Edző: Fehér Balázs.

Tiszakécske: Molnár – Oláh, Horváth Adrián, Máté (Galacs), Horváth Attila, Zvara, Pál (Káli), Ternován, Pongárcz (Pácsa), Simon, István (Szabó). Edző: Nagy Sándor.

G.: Oláh, Pál, Káli.

Kiállítva: Lakatos (31.), Keményffy (32.).

Jók: Gubacsi, Magyar, Mahalek, ill Oláh, Horváth Adrián, Horváth Attila, Zvara, Ternován, István.

Fehér Balázs: – Az első félidőben a két gyors kiállítás el is döntötte a mérkőzés végkimenetelét ennek ellenére a mezőnyben olykor még próbálkoztunk partiban maradni az ellenféllel amiért dicséret illeti a fiúkat.

Nagy Sándor: – Amiért jöttünk azt elértük. Tartottunk a mérkőzéstől mert a Putnok egy jól játszó csapat, a továbbiakban sok sikert kívánok nekik. Annak ellenére, hogy kettős emberelőnyben voltunk megnehezítették a dolgunkat, de a mérkőzésen nem forgott veszélyben a győzelmünk.


Eger SE – Diósgyőri VTK tartalék 2-0 (0-0)

Eger, zárt kapuk. V.: Valu.

Eger: Nacsa – Hegedűs (Révész), Vaskó, Nemes, Pál (Vajda), Gresó (Farkas), Valkay, Deli (Olasz), Kis (Antal), Boros, Debreceni. Edző: Sütő Szilárd.

Diósgyőri VTK tartalék: Furik – Mrva, Zsemlye, Csávás, Schildkraut, Zsiga (Bartha), Farkas, Nagy Z. (Cortes), Omarashvili, Gönczi, Kispál. Edző: Zsivóczky-Pandel Gyula.

G.: Boros, Gresó.

Jók: az egész csapat, ill. Gönczi, Schildkraut, Kispál, Farkas, Mrva.

Sütő Szilárd: – Először is részvétem Olasz Dénes és Pál Szabolcs családjának! Tudtuk, hogy a Diósgyőr masszív és szervezett csapat, mélyen védekeznek és abból próbálnak kontratámadásokkal operálni. Erre készültünk és próbáltunk labdát szerezni azokon a területeken ahol gyengébbnek éreztük őket, ezt sokszor meg is valósítottuk. A 17 vírusfertőzött játékosunkat még mindig érezzük, az a fajta dinamika még hiányzik a csapatból ami meg volt 2 hónappal ezelőtt, de nap mint nap teszünk érte, hogy ez újra meglegyen. További sok sikert a Diósgyőrnek!

Zsivóczky-Pandel Gyula: – Az egész mérkőzésen a kidolgozott taktikát nem tudtuk megvalósítani, az Eger csapata a sajátját ránk kényszerítette. Az első félidőben még stabil volt a védekezésünk, de az egész mérkőzésen a támadójátékunk defenzív volt. Úgy éreztem, hogy aki az első gólt szerzi az nyeri meg a mérkőzést. A kitűzött célért, a bentmaradásért sokkal többet kell tennünk az előre játékban. Az Eger megérdemelten nyerte meg a számunka is nagyon fontos mérkőzést.


Füzesgyarmati SK – Sajóbábonyi VSE 4-0 (1-0)

Füzesgyarmat, zárt kapuk. V.: Dobai.

Füzesgyarmat: Fildan – Raducu, Szabó (Márkus), Kis (Hussein), Achim Á., Árvai (Bereczki), Vajda (Balogh G.), Ramos (Molnár), Tóth O., Popescu, Achim S. Edző: Boros Tibor.

Sajóbábonyi VSE: Bánhegyi – Patócs, Faggyas, Molnár M., Balogh D., Borai (Palkó), Tóth I., Boda (Dáné), Lakatos, Sebők, Pataki. Megbízott-edző: Dávid Zoltán.

G.: (Kis 2, egyet 11-esből), Popescu, Bereczki.

Jók: az egész csapat, ill. Patócs.

Boros Tibor: – Örülök a fontos három pontnak.

Dávid Zoltán: – Ismét elkerülhető gólokat kaptunk, de azért azt el kell ismerni, hogy egy jól játszó Füzesgyarmattól szenvedtünk vereséget.


Tállya KSE – Ceglédi VSE 0-2 (0-1)

Tállya, zárt kapuk. V.: Tóth T.

Tállya KSE: Tarr – Rubish (Lavrik), Nyitrai, Tóth L., Motkó (Huszti), Szegedi, Fenyőfalvi, Kelemen G. (Tóth Sz.), Bihari, Jano (Ondó), Bocsi. Játékos-edző: Minczér Tibor.

Cegléd: Haála – Bagó, Tóth D., Kuti, G. Bíró, Bartos (Csendes), Laczkó (Juhász A.), Polyák, Kovács (Kelemen L.), Juhász Gy., Markó. Edző: Makrai László.

G.: Markó (2).

Jók: Rubish, Nyitrai, Kelemen, Fenyőfalvi, ill. Haála, Juhász Gy., Markó.

Minczér Tibor: – A helyzetek alapján meg kellett volna nyerni a meccset, amíg az ellenfélnek szerencséje is volt nekünk még az sem. A fiúk hozzáállásával és a mutatott játékkal elégedett vagyok, de a gólszerzéssel hadilábon állunk.

Makrai László: – Az utóbbi időben elkaptuk a fonalat, ezért gyengébb játékkal is tudtunk nyerni a jól és veszélyesen játszó hazaiak ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában