Kosárlabda NB I./B

2020.11.27. 11:00

A MEAFC-Miskolc és a Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK meccsezik pénteken

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Férfi kosárlabda NB I./B, Piros csoport, 10. forduló

 

MEAFC-Miskolc – Salgótarjáni KSE (Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, péntek, 17.30)

Szollár Gergely, a MEAFC-Miskolc edzője: – A legutóbbi bajnokinkon, a Veszprém elleni idegenbeli meccsen végre éreztem a srácokon a tüzet, ami ezen a héten sem hunyt ki, az edzéseken motiváltan dolgoztak a fiúk. Felkészülten várjuk a Salgótarján elleni összecsapást, és bizakodva. Ugyanis a nógrádi együttes ellen ebben az évadban eddig háromszor játszottunk, ebből kétszer mi győztünk, és van esélyünk arra, hogy harmadszor is mi nyerjünk. A célunk az, hogy megszerezzük a sikerért járó pontokat.

Férfi kosárlabda NB I./B, Zöld csoport, 10. forduló

 

Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK – Óbudai Kaszások KA (Tiszaújváros, Sportcentrum, 18.30)

Szendrey Zsombor, a Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK edzője: – Jó hír, hogy a csapatból egyre többen térnek vissza betegségek, egyéb kihagyások után, és még ez sem kizárt, hogy teljes kerettel tudunk kiállni. Az számomra viszont kevésbé jó, hogy elkapott a koronavírus, a múlt hét kedd óta itthon vagyok, karanténban. Emiatt az edzéseken nem tudok jelen lenni, a távolból beszéljük meg az edzésmunkát a fiúkkal. A meccset, reményeim szerint online közvetítésben követni tudom majd, a mérkőzésen viszont Magyar László vagy Benőcs Tibor látja majd el az edzői teendőket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában