Sportösszefoglaló

2020.01.27. 16:30

Vegyes eredmények a hétvégi sporteseményeken

A diósgyőri röpis és az U23-as kosaras lányok is győzelmet arattak, a Miskolci Vénusz azonban kikapott.

DVTK-Fux vs. MÁV Előre-Bericap női röplabda

Forrás: Illusztráció

Fotó: Vajda János

Női röplabda NB I. Liga, 13. forduló

DVTK-Fux – Debreceni SZC-Eötvös DSE 3:0 (14, 14, 21)

Miskolc, 250 néző. V.: Villás, Rácz.

DVTK-Fux: Sitku, Topor, Kiss E., Donaghy, Kovács E., Szajkó. Csere: Dömsödi (liberó), Egri, Kundrák, Sitkey, Leidgeb, Bertók (liberó). Szakmai igazgató: Toma Sándor.

Toma Sándor: – Örülünk a győzelemnek, hogy megvan a 3 pont. Próbáltam a meccsen mindenkinek játéklehetőséget biztosítani, jó volt látni, hogy ezzel mindenki élt is. A harmadik szett izgalmas volt, de 20 pont felett a lányok odafigyeltek és behúzták a játszmát. Köszönjük a szurkolók támogatását.

Női futsal NB I., 13. forduló

Debreceni EAC – Miskolci Vénusz 7-4 (4-2)

Debrecen, 100 néző. V.: Erdélyi, Kövér.

Miskolci Vénusz: Ádám – Galambvári, Kovács A., Molnár E., Bunda-Tóth. Csere: Visnyánszki, Tirpák, Berki, Gáspár. Edző: György Gábor.

Miskolci gólszerzők: Molnár E. (2), Bunda-Tóth, Tirpák.

György Gábor: – Az első félidőben olyanok voltunk, mint az első bálozó kisasszonyok. A második játékrész elején ritmust tudtunk váltani, és ha határozottabbak vagyunk, még közelebb is kerülhettünk volna az ellenfélhez. A végén letört a báli cipőnk sarka.

Labdarúgó NB II. felkészülési meccs

A Kazincbarcikai SC NB II-es labdarúgócsapata szombaton lejátszotta utolsó téli felkészülési mérkőzését az NB III-as Termálfürdő FC Tiszaújváros vendégeként, a február 2-i bajnoki rajt előtt.

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Kazincbarcikai SC 2-2 (2-1)

Tiszaújváros, 50 néző. V.: Kátai.

Kazincbarcikai SC: Horváth – Iszák (Oltean), Heil, Fótyik (Ignácz), Farkas A. – Krausz (Géringer), Toma (Gábor), Németh T. (Kréti), Oldal (Vajda) – Fekete Á. (Kercsó), Kovác (Fila). Vezetőedző: Dzurják József.

A KBSC gólszerzői: Fótyik (11-esből), Fekete Á.

Kiállítva: Horváth.

Kosárlabda NB I/B.

Női kosárlabda NB I/B. Zöld csoport, 13. forduló

Aluinvent-DVTK U23 – Pilis Basket 69-58 (20-17, 15-11, 22-11, 12-19)

Miskolc, 100 néző. V.: Kokas, Hegedűs.

Aluinvent-DVTK U23: Frindt (11), Kecskés (7/3), Kababik (8), Szegeczki (17/3), Vég-Dudás (10). Csere: Suhajda (10/6), Tóth B. (4), Pomázi (2). Edző: Vaszi Ádám.

Vaszi Ádám: – Köszönjük a sportszerű mérkőzést az ellenfélnek. Örülök, hogy mindenki hozzá tudott tenni ehhez a győzelemhez. Remélem, hogy a közeljövőben a sérültjeink felépülnek, és bevethető állapotba kerülnek.

Férfi kosárlabda NB I/B. Zöld csoport, 19. forduló

Ceglédi KE – Tiszaújvárosi Phoenix KK 84-72 (30-17, 17-25, 15-17, 22-13)

Cegléd, 50 néző. V.: Radnóti, Varga, Vadász.

Tiszaújvárosi Phoenix KK: Kiss B. (-), Szilasi (6/6), Szabó N. (7/3), Lajsz (4), Martin (21/9). Csere: Kovács Z. (14/12), Pöstényi (3/3), Tóth V. (10), Orliczki B. (6), Molnár B. (1). Edző: Szendrey Zsombor.

Szendrey Zsombor: – Kicsit szokatlan időpontban játszottuk a meccset, és az első negyedet nagyon elrontottuk. Egy kis változtatás után visszajöttünk a mérkőzésbe, a második és a harmadik negyedet megnyertük. Ott újra nyílttá vált a találkozó, de sajnos nem tudtuk átbillenteni. Voltak labdáink az egyenlítésre, a vezetés átvételére, de ezt egyszer sem sikerült megtenni. A sok eladott labda eredményezte azt, hogy vereség lett a vége, de mondhatjuk, hogy tisztesen helytálltunk a bajnokesélyes otthonában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!