sport beharangozó

2019.12.14. 11:00

Futsal, foci, kosár és kézi meccsek a hétvégén

Kisebb csapataink sem tétlenkednek a hétvégén.

Böszörménybe utazik a Vénusz (fehérben)

Forrás: ÉM-archívum

Fotó:

Női futsal NB I, 11. forduló

 

Hajdúböszörményi TE – Miskolci Vénusz (Hajdúböszörmény, vasárnap, 18.00)

György Gábor, a Miskolci Vénusz edzője: – Volt két hetünk meccs nélkül, így volt időnk arra, hogy átgondoljuk a stratégiát. Elnök úr ül a kispadra, én a lelátóra, ugyanis neki két és fél meccs – miután az egyik közben megérkeztem – remekül sikerült, én pedig eltiltásom után „zakóval„ tértem vissza. Komolyra fordítva: nagyon fontos meccs következik, úgy gondolom, hogy a hölgyeknek is sikerült helyre tenniük a dolgokat, elsősorban fejben. Remélem, hogy a két hét alatt elvégzett munka meghozza a három pontot, mert kimondva-kimondatlanul más célunk nem lehet.


Női röplabda NB I Liga, 10. forduló

 

Budaörsi DSE – DVTK-Fux (Budaörs, szombat, 17.00)

Toma Sándor, a DVTK-Fux szakmai igazgatója: – Úgy gondolom, felkészültünk erre a meccsre, szerencsére a hét második felében már nem volt betegünk, visszatért csapatkapitányunk, Szajkó Tímea is. Az egyetemistáinknak volt kicsit nehezebb, mégpedig a vizsgák, a zárthelyik miatt. Szeretnénk nyerni, az itthoni, októberi mérkőzésünket 3:0-ra hoztuk, de három nagyon szoros szettben. Figyelni kell majd a nyitásokra, hogy azok üljenek, valamint a Budaörs támadásaira, melyek keresztirányba elég kellemetlenek tudnak lenni. Ezeket jó blokkvédekezéssel lehet hatástalanítani. Mentálisan rendben vannak a lányok, szépen dolgoznak, bízom benne, hogy ezek a jó előjelek jó eredményt hoznak.


Kosárlabda: NB I/B

 

Női kosárlabda NB I/B Zöld csoport, 10. forduló

Szolnoki MÁV SE – Aluinvent-DVTK U23 (Szolnok, szombat, 14.00)

Vaszi Ádám, az Aluinvent-DVTK U23 edzője: – Győzelmet várok a Szolnok elleni idegenbeli meccsen. Csupán apró gondunk van, egyedül az, hogy Hajdu nem egészséges, így rá nem számíthatunk. Mostani ellenfelünk mögöttünk áll a tabellán, és mi egy győzelemmel a dobogó közelében tölthetnénk a karácsonyi szünetet, ezért is szeretnénk nyerni. Reméljük, hogy ez a mostani mérkőzés jól szolgálja majd a felkészülésünket a kedden 19 órakor kezdődő Hepp Kupa meccsre, amelyen az NB I/B Piros csoport listavezetőjét, a BKG gárdáját fogadjuk.

Férfi kosárlabda NB I/B Piros csoport, 12. forduló

TF-Budapest – MEAFC-Miskolc (Budapest, vasárnap, 17.30)

Drahos Gábor, a MEAFC-Miskolc edzője: – Szeretnénk folytatni a megkezdett decemberi munkánkat, sótlan koncentrációval átitatott agresszív csapatmunkára készülünk. Hiszek abban, hogy az év végére egyre jobb formába lendült csapatom, és egy újabb bravúrt tud bemutatni vasárnap. Két meccsünk van még hátra ebből az esztendőből, szeretnénk nagyon komoly teljesítményt letenni a parkettákkal borított asztalokra. Lényegében ugyanaz a csapat fog pályára lépni holnap, mint amelyik a legutóbbi találkozón.

Férfi kosárlabda NB I/B Zöld csoport, 13. forduló

Vásárhelyi Kosársuli – Tiszaújvárosi Phoenix KK (Hódmezővásárhely, szombat, 18.30)

Szendrey Zsombor, a Tiszaújvárosi Phoenix KK edzője: – A múltkori, Újpest elleni meglepetés győzelmünk kellet a lelkünknek, az önbizalmunknak, bizonyítva azt, hogy ha a szívünket kitesszük a pályára, akkor bármi megtörténhet és bármire képesek lehetünk. Most sem lesz könnyű dolgunk, mert a tavalyi bajnokságot is ideértve, alig van otthon veresége a Vásárhelynek, oroszlánként védik saját ,,barlangjukat”. Kisebb betegségek vannak a csapaton belül, illetve Tóth V. biztosan nem lesz velünk, munkahelyi elfoglaltság miatt. Amikor mindenki volt a héten, próbáltuk azt gyakorolni, amit a mérkőzésen elvárhatunk magunktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!