KBSC

2019.11.23. 12:00

„A hét elejétől már kemény munkával készültünk”

A labdarúgó NB II. 18. fordulójában Tatabányára, a Budaörsi SC-hez látogat a Kazincbarcikai SC.

Molnár István

Illusztráció

Forrás: Illusztráció/ÉM-archívum

Fotó: Ádám János

Budaörsi SC – Kazincbarcikai SC (Tatabánya, vasárnap, 13.00)

Gálhidi György, a Kazincbarcikai SC vezetőedzője: – A válogatott mérkőzései miatt adódott szünetet feltöltődésre, regenerálásra használtuk fel, mert látszódott a játékosokon, hogy mind pszichésen, mind pedig fizikálisan kimerültek. A hét elejétől azonban már kemény munkával készültünk a következő feladatra, mert egy olyan csapattal találkozunk, amely szervezett, jó futballt játszik. A meccset Tatabányán vívjuk meg, de nem hiszem, hogy ez bármennyire is befolyásolja majd a játékot, hiszen mi is hosszú ideje albérletben fogadjuk ellenfeleinket, a Budaörs pedig már szintén hozzászokott ehhez a helyzethez. Mostani riválisunk minőségi játékosokkal rendelkezik – Kulcsár Tamással, Zsidai Lászlóval, Stieber Andrással – és labdavesztés után azonnal visszatámad, több szerkezetben is képes futballozni, akár három belső védővel, akár négy hátvéddel. A legutóbbi, Csákvár elleni győztes találkozónkon rendben volt a csapat, remélem, hogy azt a teljesítményt, nagy részben át tudjuk menteni, és ez egy jó eredményhez elegendő lesz.

A Barcikában Heil, illetve Toma eltiltott, Mikló, Vajda és Harangozó sérült, így ők nem lesznek kerettagok.

A Kazincbarcikai SC várható kezdőcsapata: Horváth L. – Iszák, Oltean, Fótyik, Farkas A. – Kercsó, Krausz, Géringer, Ádám F. – Lukács R., Kanalos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!