NB III.

2019.10.07. 13:30

„Az ellenfél szinte teljesen mellőzte a labdabirtoklást, viszont mégis rúgott három gólt”

A labdarúgó NB III. Keleti csoportjának 9. fordulójában megyénk csapatainak eredményei.

Fotó: Kozma István

Erzsébeti SMTK – Ózdi KSC 2-2 (1-2)

Budapest, 200 néző. V.: Borbás.

ESMTK: Bonica – Kovács B. (Oroszi), Lipcsei, Lázár, Tóbiás, Horváth L., Boda, Herczeg (Slezák), Kovács D. (Despotovic), Gubacsi, Túri. Edző: Turi Zoltán.

Ózd: Lékai – Czingráber, Tönkő, Kozics, Pataki R. (Zöllei), Bogáti (Pataki Zs.), Gábor (Tóth G.), Lévai, Marczis, Gál Sz., Keményffy. Edző: Várhidi Péter.

G.: Boda (11-esből), Lázár, ill. Gábor, Pataki R.

Jók: Bonica, Lipcsei, Lázár, ill. Gál Sz., Keményffy, Pataki R.

Turi Zoltán: – Nagyot küzdve szereztünk egy pontot.

Várhidi Péter: – Nem először fordul elő velünk, hogy kétgólos előny ellenére sem tudunk nyerni. Jó lenne, ha már pozitív irányba megszakadna ez az „X-es” sorozat.


Termálfürdő Tiszaújváros FC – Balassagyarmati VSE 1-3 (1-1)

Tiszaújváros, 200 néző. V.: Sándor.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Lippai (Fodor), Nagy D., Gelsi (Bussy), Pap, Csicsek, Tóth M., Hussein, Kulcsár (Bene), Terdik, Molnár M. Edző: Gerliczki Máté.

Balassagyarmat: Erdei – Gábriel, Molnár T., Klinger (Péter), Vekker, Lami, Szita (Kócsa), Király, Vastag, Pallagi, Nagy T. Edző: Nagy Tibor.

G.: Nagy D., ill. Szita (2), Péter.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Gerliczki Máté: – Érdekes mérkőzés volt abból a szempontból, hogy az ellenfél szinte teljesen mellőzte a labdabirtoklást, viszont mégis rúgott három gólt. Mi nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk, ezért megérdemelt a vendégsiker.

Nagy Tibor: – Úgy gondolom, hogy nagyon jó mérkőzést játszottunk, könyörtelenül kihasználtuk a helyzeteinket. Mezőnyben hiába játszott jobban a Tiszaújváros, a gólokat mi rúgtuk.


Füzesgyarmati SK – Putnok FC 3-2 (1-1)

Füzesgyarmat, 150 néző. V.: Rózsavölgyi.

Füzesgyarmat: Fildan – Raducu, Achim Á., Fejes, Székely, Villand, Benkó-Bíró, Achim S., Popescu (Katona Gy.), Pataki (Lukács), Constantinescu. Edző: Csillag László.

Putnok FC: Pomozi – Tóth Sz., Zimányi (Illés), Galambosi, Csirszki, Katona B., Mahalek, Nyitrai, Tucsa (Sándor), Arday, Nemes. Edző: Kriston István.

G.: Popescu (2), Nemes (öngól), ill. Katona B. (2).

Jók: Achim Á., Villand, Achim S., Popescu, Constantinescu, ill. Galambosi, Csirszki, Katona B., Mahalek.

Boros Tibor, csapatvezető: – A végeredmény ugyanaz lett mint a múlt héten, de a helyzetek alapján nagyobb különbség volt a két csapat között.

Kriston István: – Betegségtől, sérülésektől megtizedelt csapatunk tisztességesen helytállt.


Eger SE – Tállya KSE 1-0 (0-0)

Eger, 150 néző. V.: Bodzay.

Eger: Nacsa – Vaskó, Farkas (Stampf), Vajda, Antal, Vitelki (Révész), Valkay, Lőrincz, Gajda, Debreceni, Bartusz (Haász). Edző: Sütő Szilárd.

Tállya KSE: Tarr – Huszti (Potyka), Minczér (Horváth B.), Csicsvári, Ohár, Szegedi, Fenyőfalvi, Kelemen (Toldi), Bihari, Sárosi, Bocsi. Edző: Uray Attila.

G.: Vajda.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Sütő Szilárd: – Igazi alsóházi rangadót játszottunk a Tállya ellen. Nagy pozitívum, hogy kapott gól nélkül tudtunk lehozni a mérkőzést, összességében egy nagyon szervezett csapat ellen sikerült ez.

Uray Attila: – A mai mérkőzésen játszottunk a szezonban a legrosszabbul, és sikerült ajándékoznunk egy gólt az Egernek. A döntetlen igazságosabb lett volna, de hétről-hétre az ellenfelek nem követnek el ellenünk olyan hibákat, amilyeneket mi megteszünk.


FC Hatvan – Diósgyőri VTK tartalék 1-1 (0-1)

Hatvan, 150 néző. V.: Erdélyi.

Hatvan: Uj – Bárkányi, Czibolya, Mundi, Karácsony, Gál, Dolhai (Sárközi), Purzsa (Bogdán), Katona (Fellner), Kitl, Labát. Edző: Török László.

DVTK tartalék: Bukrán – Ivánka, Tóth Borisz (Mertse), Boros, Zsiga (Budaházi), Zsolnai, Óvári (Gazdag), Orosz M., Ternován, Tóth Barnabás, Orosz D. Edző: Vég Csongor.

G.: Katona, ill. Tóth Barnabás. Kiállítva: Zsolnai (71.).

Jók: Uj, Gál, Katona, Bárkányi, Sárközi, ill. Ternován, Orosz M., Tóth Barnabás, Tóth Borisz, Orosz D.

Török László: – Nagyon érdekes két félidő volt és mi is két érdekes félidőt produkáltunk. Azt kell mondanom az első félidőben, ha a Diósgyőr vezet három góllal egy szót sem szólhattunk volna. A második játékrészben sokkal jobb játékot produkáltunk és mi rúghattunk volna több gólt.

Vég Csongor: – Az első félidei mezőnyfölényünk csak a játékrész utolsó perceiben érett góllá. Pedig meg voltak a lehetőségeink hogy nyugodtabb előnnyel menjünk a szünetre. Nem éreztük meg azt, hogy egy ilyen alsóházi rangadón nem elég csak egy gól a sikerhez. Ahogy a második félidőt kezdtük az méltatlan volt az első 45 percben látottakhoz. Olyanok voltunk, mint amikor egy finom ételt hagysz kihűlni és azt próbálod újra melegíteni, megenni de mér nem olyan finom mint volt előtte. Nem ezek voltunk mi. A kiállításig élvezhetetlen volt a produkciónk, a piros lap után teljesen más meccs kezdődött. Előjött az a hozzáállás, aminek meg kellett volna lennie a második félidő első 25 percében is. Összességében reális az egy pont. Egy pozitív gondolattal zárnám: örüljünk mert megszereztük első idegenbeli pontunkat a bajnokságban.


További eredmények

Ceglédi VSE – Debreceni EAC 0-3

Jászberényi FC – Sényő-Carnifex FC 3-0

Gyöngyösi AK – Debreceni VSC tartalék 3-1

Az NB III Keleti csoport állása

1. Füzesgyarmati SK 9 7 – 2 18-9 21

2. Jászberényi FC 9 6 3 – 22-10 21

3. Ceglédi VSE 9 6 2 1 18-11 20

4. Debreceni EAC 9 6 1 2 22-10 19

5. Termálfürdő Tiszaújváros 9 5 2 2 18-10 17

6. Erzsébeti SMTK 9 4 3 2 14-8 15

7. Balassagyarmati VSE 9 4 3 2 18-15 15

8. Sényő-Carnifex FC 9 2 5 2 14-15 11

9. Eger SE 9 3 – 6 11-21 9

10. Gyöngyösi AK 9 2 3 4 15-20 9

11. FC Hatvan 9 2 1 6 13-19 7

12. Putnok FC 9 1 4 4 11-13 7

13. Ózdi KSC 9 – 7 2 7-13 7

14. Tállya KSE 9 1 3 5 8-13 6

15. Debreceni VSC tartalék 9 1 3 5 16-22 6

16. Diósgyőri VTK tartalék 9 1 2 6 7-23 5

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!