Szavazás eredmény

2019.09.09. 13:25

Nem az edző hibája, ha nem fut a szekér

Múlt heti házi szavazásunkban azt szerettük volna megtudni, mit szólnak olvasóink a DVTK új edzőjéhez, Feczkó Tamáshoz.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Múlt hét szerdán új vezetőedző állt munkába a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatánál, így kézenfekvőnek tűnt, hogy a csütörtökön induló szavazás alkalmával róla kérdezzünk olvasóinktól.

Fernando távozását zsinórban négy vesztes meccs előzte meg, de egyébként sem remekelt a csapat az őszi szezonban sem. Az átigazolási időszaknak igaz vége, csak a szabadon igazolható játékosokra lehet már lecsapni, ennek ellenére a szavazók közel fele (45%) úgy gondolja, hogy nem az edző hibája, ha nem fut a szekér, javarészt a játékosokon és azok hozzáállásán múlik a siker vagy a kudarc. Épp ezért válaszolták azt, hogy inkább a játékosokat kellene lecserélni, nem az edzőt.

A voksolók 24%-a ugyancsak pesszimistán látja a dolgokat, szerintük úgysem fog változni semmi attól, hogy Feckó Tamás veszi át a csapat irányítását.

Az olvasók közül 369-en mondták azt, hogy nem tudják, mit hoz a jövő, mindenesetre bizalmat szavaznak Feczkónak, és csak a szavazatok 12%-a érkezett a teljesen optimista lehetőségre, miszerint majd ő gatyába rázza a csapatot.

Így legyen, hajrá Diósgyőr!

Köszönjük a szavazatokat!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában