NB II.

2019.08.28. 14:30

„Életveszélyesek otthon, az új létesítményükben, ahol egyébként először lépünk pályára”

A labdarúgó NB II., 6. fordulójában a Vasas FC vendége lesz Kazincbarcikai SC szerdán 19.00 órától.

Gálhidi György eltiltása után visszatérhet a barcikai csapat kispadjára

Forrás: ÉM

Vasas FC–Kazincbarcikai SC (Budapest, Illovszky-stadion, szerda 19.00)

Gálhidi György, a KBSC vezetőedzője: – A Győrben szerzett egy pontnak nagyon örültünk és örülünk, igaz, kis hiányérzet azért volt bennem. Merthogy az egy gólon kívül voltak még lehetőségeink arra, hogy betaláljunk a hazai kapuba, nagyobb hittel és önbizalommal ez sikerülhetett volna. Ezúttal annál a Vasasnál vendégeskedünk, amelyik az egyik legjobban felkészített, és az egyik legjobb futballt játszó csapat a jelenlegi NB II.-ben. Életveszélyesek otthon, az új létesítményükben, ahol egyébként először lépünk pályára. Ők a találkozó esélyesei, de szeretnénk ponttal vagy adott esetben pontokkal hazatérni. Ez egy olyan hét, amikor három bajnoki mérkőzésünk van, a terhelést maga a meccs adja, éppen emiatt az edzések intenzitása nem olyan, mintha csak heti egy összecsapás lenne.

A vezetőedző letöltötte egy meccsre szóló eltiltását, így újra a kispad mellől irányíthatja a csapatot. Ugyancsak letöltötte kiszabott büntetését Lukács, így ő ismét a szakvezető rendelkezésére áll. Ugyanakkor van három sérültje is a Barcikának: Krausz, Vajda, illetve Harangozó.

A KBSC várható kezdőcsapata: Horváth – Heil, Fótyik, Farkas, Mikló – Virág, Toma, Oltean, Géringer – Berki, Oldal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában