Színházi élmény

2024.06.02. 15:00

Folytatódik az Okuláré projekt a Dokk Humánkikötőben

Június 15-én, szombaton 17 órától a Dokk Humánkikötőben várják a szervezők a kortárs dráma és színjátszás iránt érdeklődőket.

Galambos Eszter

20220613 Miskolc Fotók, makettek, személyes tárgyak, gyűjtők kincsei: ezek láthatók azon az interaktív kiállításon a Montázs Drámapedagógiai és Közművelődési Egyesület rendezésében. Fotó: Ádám János ÁJ Észak-Magyarország Képen: Galambos Eszter kulturális szervező, Papp Kinga irodai munkatárs, Montázs Drámapedagógiai és Közművelődési Egyesület

Fotó: Ádám János

A program helyszíne Miskolc, Vasgyár utca 35. szám alatt található. A jól felszerelt, mini színpaddá alakított épületben az immár negyedik alkalommal megrendezett felolvasó színházi eseményen a Montázs Egyesület színjátszó diákjai és oktatói, valamint a Zrínyi Ilona Gimnázium dráma tagozatos diákjai vesznek részt. Nézőként, sőt szavazóként bárki bekapcsolódhat az izgalmas, fordulatokkal teli munkába. A program során a három kortárs dráma meghallgatásán túl, még beszélgetés keretében véleményt is formálhatnak a résztvevők a művekről és voksukkal támogathatják azokat, akik a jövő drámaíróivá szeretnék kinőni magukat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában