Kiállítás

2024.02.05. 16:32

A Szinva két arca

Miskolc - A kettős megközelítés egy érdekes kontrasztot eredményez.

Pap Gyula

Ádám János és Barna Laczy

Ádám János és Barna Laczy fotográfusok kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők A Szinva két arca címmel 2024 február 6-án kedden 17 órától a miskolci Ifjúsági és Szabadidő Központban. A megnyitón köszöntőt mond Fedor Vilmos helytörténész, író, kulturális szakember. Gitáron közreműködik Vihula Mihajlo.

Korábban a Szinva Örökség Napokhoz kapcsolódva jött az ötlet, hogy barátommal oly sokszor fotóztuk a Miskolcot átszelő Szinvát, hogy bemutatásra érdemes lehet két különböző nézőpontból is. 

Jól gondoltuk nagy érdeklődés kísérte a kiállítást és fontos, hogy legyen utóélete

 – mondta el Ádám János. 

Kollégánk a Szinva szelíd, természetes arcát mutatta meg művészi, mobiltelefonnal készült természet fotókon míg Barna Laczy az árvízi, haragos arcát örökítette meg a vízfolyásnak.

Ez is egy érdekes fordítás hiszen alapvetően az én szakterületem az eseményfotózás, tudósítás

 – tette hozzá János. 

A kettős megközelítés egy érdekes kontrasztot eredményez, mely ötletéből megalakították a Kontraszt csoportot, melynek egyenlőre ketten a tagjai. Szeretnék megismételni a korábbi sikeres kiállítást, ezért mindenkit szeretettel várnak az Ifjúsági házba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában