Goethe Intézet

2022.12.06. 19:00

Német nyelvű ajándék érkezett Miskolcra

A Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár a Goethe Intézettől kapott 350 euró értékű ajándékkönyvekkel gyarapodott. Az olvasók így a közelmúltban kiadott népszerű, német nyelvű köteteket kölcsönözhetnek az intézményből.

ÉM

A Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár német nyelvű állománya a folyamatos gyarapításnak köszönhetően rendkívül gazdag, több mint 7000 dokumentumot számlál. A könyvtár tavasszal vette fel a kapcsolatot a Goethe Intézettel, melynek köszönhetőn ismét gyarapodott állománya. 

A most érkezett kötetek között a kortárs német irodalom éppúgy megtalálható, mint az életrajzi témájú művek, a mesék, valamint különböző szakirodalmi dokumentumok. Az olvasók jelenleg könyvtárközi kölcsönzéssel juthatnak hozzá az ajándékkötetek valamelyikéhez.  

Az online foglalást megtehetik telefonon, a 70/426-1581-es számon, vagy elektronikus levélben a [email protected] címen. A könyveket előzetes előjegyzést követően vehetik át a könyvtár központi épületében (3530 Miskolc, Görgey A. u. 11.). A most érkezett német nyelvű kötetek között bizonyára sok érdeklődő olvasó talál olyat, amely izgalmas olvasmányélményt tartogat számára. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában