Encs-Abaújdevecser

2021.07.31. 19:00

Képzelt riport a kastélyparkban

Újabb nyári színházi est várja az Encsre látogatókat. Az abaújdevecseri városrész kastélyparkjában Presser Gábor: Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musicalét láthatja a közönség augusztus 6-án és 7-én, a Csaksimán Abaúj Völgyszínháza előadásában.

A rendező Spisák István, a társulat művészeti vezetője, aki úgy fogalmazott:

„Az állandó próba- és játszóhely hiánya, továbbá a függetlenségünk kérdése megnehezítette az eddigi alkotómunkánkat, ezért döntöttünk egy nonprofit szervezet létrehozása mellett, ami hitelességet és további elismeréseket szerezhet a ma 18 főből álló társulatunk számára. Tagjaink főleg a környező településekről érkeznek: Abaújkér, Abaújszántó, Erdőbénye, Mád, Monok, Sajópálfala. Három tagunk a megyeszékhelyről, Miskolcról, egy tagunk pedig a fővárosból, Budapestről csatlakozott hozzánk. Azt hiszem, ez a felállás önmagáért beszél. Örömmel és reménnyel tölt el, hogy ezek az alkotóenergiák, amelyek több mint egy évtizede számos nagysikerű színpadi produkciót állítottak a közönség elé, végre méltó körülmények között létezhetnek. Bízom benne, hogy ebben a környezetben a közönségünk is otthon érzi majd magát.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában