Verseny

2024.07.01. 15:30

Jubileumi horgászkupa Vizsolyban

Idén 10. alkalommal rendezték meg a környék horgászait összefogó családias hangulatú horgászversenyt.

Boon.hu

Versenyzők együtt

Fotó: olvasó

A X. Vadvilág horgászkupa helyszínét – mint minden alkalommal – dr. Szegedi Szabolcs biztosította a Vizsolyi horgásztavon, míg a viadalt Pecsenye Kristóf, a Vadvilág horgászbolt tulajdonosa és Kiss Viktor szervezi meg évről-évre. A rendezvény célja, hogy az abaúji régióban élők megismerjék, megszeressék a horgászatot, valamint a természet értékeit és a horgászattal járó verseny szépségét. Fontos szempont az is, hogy szervezett viadal keretein belül megméressék tudásukat és tovább fejlesszék azt. Az idei megméretésére 19 csapat regisztrált, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből. Az általában 2-3 fős csapatok közül a súlyban legtöbb halat kifogó csapat tagjai nyerték az idei nagyértékű tárgynyereményeket, kupákat, okleveleket, illetve ők vihették idén haza a vándorserleget is. Díjazásban a legjobb négy csapat részesült, és a legnagyobb halat kifogó horgász idén sem ment haza üres kézzel. 

Noha egy horgászverseny a szerencsén is múlik, nemcsak a tudáson, egy biztos, hogy a nyerteseken kívül mindenki élményekkel gazdagon zárta az idei megmérettetést is. 

X. Vadvilág horgászkupa első négy helyezettje: 

1. Sógorok Team

2. Horváth Fishing Team

3. Husqvarna Team

4. Vizes Blokk Team.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában