Prevenció

2024.07.08. 14:45

A Gedeon Reflects is tisztán írta a dalt - videó

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendhagyó prevenciós programjának legújabb közvetítő közege a Gedeon Reflects zenekar!

Boon.hu

A Gedeon Reflects

Forrás: BAZ VRFK

Gedeon Reflects: Ezt a számot tisztán játsszuk, hallgassátok ti is tisztán! BAZ VMRFK: Tiszta zene! Tiszta buli! Tiszta Kék! Közös cél a pusztító alkohol- és drogfogyasztás visszaszorítása. A Gedeon Reflects remek szerzeménye a Tiszta Kék programhoz.

 

A Gedeon Reflects egy négy ifjú mérnök srácból álló két éves zenekar, miskolci frontemberrel, egyesek szerint ők az "izomlazítós Cseh Tamás". Sokszínűek, dalaikban az akusztikus melodikus vonal és a hard rock képzi a két végletet, de ebbe beleférnek alter, progresszív, country, népi és jazzes elemek is. Erősségeikként szokták kiemelni az izgalmas sokrétű zenei ötleteket, a többszólamúságot, a mély énekhangot, a mély szövegeket és a csapategységet.

Első albumuk, a 2023-as "Sokszor érzed úgy" dalai leginkább különféle hangulatok, érzések, lelkivilágok bemutatására törekszenek, amelyek minden embert foglalkoztathatnak, céljuk az elgondolkodtatás.

A Gedeon Reflects a Helynekem Helyfoglaló 2024-es zenei verseny győztese.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában