Választás 2024

2024.06.10. 15:00

Választási plakátok: így is lehet!

Igazán követendő példát mutatott az edelényi képviselő-testületbe bekerült képviselő.

Horváth Imre

Már vasárnap lekerültek az oszlopokról

Forrás: Facebook/Puskás Béla

Túl van az ország a vasárnapi választáson, éjjel pedig lecsapott a vihar az ország jó részére, és azóta is esik az eső. Ebben az időjárásban különösen rosszul mutatnak az elázott, funkcióját veszett választási plakátok és molinók. Minden választás után vannak olyan – főként a végül nem megfelelő eredményt elért – jelöltek, akik nem távolítják el a törvényi határidőre a plakátokat, amelyek csak csúfítják a közterületeket.

Ennek a megfelelő kezelésére mutatott jó példát Puskás Béla, aki függetlenként indult el és szerzett mandátumot az edelényi képviselő-testületben.

A frissen megválasztott képviselő az Edelényi Futó Egyesület oszlopos tagja, elnöke és egy sportpéldával illusztrálta a közösségi oldalra kitett bejegyzését, melyben már vasárnap délután jelezte: minden plakátját és molinóját eltávolította.

A terepfutó versenyeinken akkor van vége a napnak, ha a jelölő szalagokat összeszedjük. Szeretném jelezni, hogy a plakátjaimat, molinóimat eltávolítottuk, összeszedtük. Kérek mindenkit, hogy ha valahol találkozik a plakátommal jelezze nekem, vagy távolítsa el! Köszönöm!

 – írta.

Így is lehet.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában