Hogy ne legyen nehéz...

2024.06.12. 08:00

Iskolatáska és iskolaszer gyűjtési programot indít a MiReHu

A MiReHu minden tanévkezdés előtt felajánlásból származó iskolatáskákat irodaszerrel teljesen feltöltve ad át olyan gyermekeknek, akik nehéz körülmények között élnek.

Iskolatáskák egy papírboltban. Nem olcsó mulatság a megvásárlásuk

Fotó: MW

Újra meghirdeti iskolatáska- és iskolaszer gyűjtési programját – idén már negyedik alkalommal – a MiReHu Nonprofit Kft. A MiReHu minden tanévkezdés előtt felajánlásból származó iskolatáskákat irodaszerrel teljesen feltöltve ad át olyan gyermekeknek, akik nehéz körülmények között élnek. Az iskolatáskák leadására egész évben lehetőség van, így jelenleg már most is sok táska várja, hogy új gazdájához kerüljön, viszont a tanév vége az az időpont, amikor sokan megválnak az addig használt, illetve megmaradt iskolai eszközeiktől. 

Kiemelten fontos, hogy minél többen csatlakozzanak az akcióhoz, segítve ezzel a rászoruló családokat és csaljanak mosolyt közösen a gyerekek arcára, írta közleményében a társaság. Mindenkit arra biztatnak, hogy minél többen ajánlják fel jótékonysági céllal a  megunt, vagy kinőtt iskolatáskákat, illetve a már nem használt iskolaszereket, amelyre már nincs szükség: ez másoknak nagy segítséget jelenthet az következő tanév kezdetén.

Erre lenne szükség

Ha van otthon már használaton kívüli iskolatáska, tolltartó, tornazsák, nem használt füzet, rajzlap, zsírkréta, vonalzó, az felajánlásként bevihető a Miskolci Újrahasználati Központba (3527 Miskolc, József Attila utca 65.), ahol azokat az idei gyűjtésben július 31-ig veszik át. Miskolcról és a MiReHu Nonprofit Kft. szolgáltatási területén található településekről érkező felajánlások esetén külön egyeztetés után a MiReHu házhoz is megy a feleslegessé vált iskolaszerekért. Kérdések, felajánlások esetén a MiReHu a [email protected] e-mail címen, vagy a +36 21 3500 035 telefonszámon áll rendelkezésre!

A MIReHu mindenkire számít, szerezzünk minél több gyereknek örömet! – írta közleményében a cég.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában