Program

2024.04.20. 11:30

Vendégségben Miskolcon Mérő László professzor

A magyar tudomány extravagáns személyisége, matematikus, pszichológus lesz a meghívottja a „Vendégségben Miskolcon” programnak.

Boon.hu

20200311 Kecskemét A tudomány nyomában címmel tudománynépszerűsítő előadássorozatot indít, melynek első előadását Mérő László az ELTE Pszichológia Intézetének professzora tartja, A csodák logikája című könyve nyomán. Helyszín: Neumann János Egyetem GAMF Kar Fotó: Bús Csaba BCS Petőfi Népe

Fotó: Bús Csaba

Mérő László professzor az újra indult lokálpatrióta sorozat vendégeként április 20-án szombaton 19.00 órától, a miskolci Tudomány és Technika Házában lép színpadra egy különleges esten.

Az érdeklődők megvitathatják vele számos érdekesség mellett, hogy milyennek látja Miskolcot, hogy valóban elbutulunk-e? Vége az értelmiségnek?

A professzor előadása előtt megismerkedik Miskolccal és a miskolciakkal is. Ellátogat többek között a Miskolci Nemzeti Színházba, a Miskolci Egyetemre, Lillafüredre, a történelmi városrészekbe, így a belváros mellett Diósgyőrbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában