Jöhet a szezon

2024.04.25. 12:00

Újítások a turizmusban Mezőkövesden

Megújultak és kibővültek a tájékoztató kültéri eszközök Mezőkövesden.

Ilyen táblákkal találkozhat a turista

Fotó: ÉM

A turisztikai szezon kezdetére a Mezőkövesdi Közkincstár Nonprofit Kft. és a Matyóföldi Idegenforgalmi Egyesület együttműködésében frissített tartalmú, nagy méretű információs térképeket helyeztek ki a város öt pontján, valamint a Zsóry üdülőterületen két helyszínen. A Zsóry Liget buszmegállójának falán pedig új térkép segíti a turistákat a tájékozódásban Mezőkövesden.

Újdonság, hogy a Zsóry Ligetben egy képes táblát is kihelyeztek, mely a város látnivalóit mutatja be. A központi téren található új tájékoztatási eszköz arra is lehetőséget biztosít, hogy a vendégek QR kód segítségével a látnivalók nyitvatartását, adatait azonnal elérhessék. A Hadas városrészben két új térkép is helyet kap, melyeken az alkotóházakról, az ott elérhető szolgáltatásokról tájékozódhatnak a vendégek. Emellett a három darab, Hadas városrész irányát jelző barna tábla is megújult a Mátyás király utcán és az Eötvös úti parkolónál. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában