Vendégségben

2024.04.14. 19:00

Turisztikai szakemberek jártak Miskolctapolcán

A programra a gyöngyösi, tokaji, sátoraljaújhelyi és mezőkövesdi Tourinform irodák vezetői és munkatársai látogattak el.

A látogatók az Ellipsum előtt

Forrás: miskolci városháza

A Tourinform Miskolc iroda munkatársai látták vendégül azokat a turisztikai szakembereket, akik részt vettek a Miskolctapolca értékeit, fejlesztéseit bemutató tanulmányúton. A programra a gyöngyösi, tokaji, sátoraljaújhelyi és mezőkövesdi Tourinform irodák vezetői és munkatársai látogattak el. 2023-ban már szervezett a miskolci iroda egy hasonló programot, annak keretében a belváros és a fejlődő történelmi Avas voltak a fókuszban.

 

A vendégek ellátogattak az Ellipsum Élményfürdőbe, ahol részletes szakvezetés keretében ismerhették meg a fürdő tereit és szolgáltatásait. Hallhattak a Miskolctapolca parkrendszer fejlesztési projekt megvalósulásáról, de a városrész történelméről és érdekességeiről is. A parkban megtekintették az új interaktív és tájékoztató táblákat, felkeresték a népszerű miniszobrokat, és természetesen ellátogattak a Barabits sétányon nemrég nyílt turista információs pontba is. Mivel az aktuális programkínálat és adatbázisok mellett a szolgáltatói szektor ismerete ugyanúgy fontos az információs irodákban dolgozók számára, a tanulmányút végén a résztvevők megismerhették a Calimbra Konferencia és Wellness Hotel szolgáltatásait.

 

A program célja, hogy azok a szakemberek, akik a vármegye, illetve Észak-Magyarország Tourinform irodáiban dolgoznak, egymással is kötetlenebb munkakapcsolatot alakítsanak ki, megosszák egymással a jó gyakorlatokat, és személyes tapasztalatok, bővebb ismeretek birtokában még több vendégnek tudják ajánlani városunk turisztikai szolgáltatásait, látnivalóit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában