Kitüntetések

2024.03.19. 10:30

Északerdős elismerések a nemzeti ünnepen

Szabadságunk szeretetében és szuverenitásunk megvédése érdekében nem ismerünk alkut, belátást vagy érdeket - mondta Nagy István agrárminiszter, szerdán, Budapesten, az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emléknapjához kapcsolódó állami kitüntetések és elismerések átadásán.

Boon.hu

Rencsiné Ágh Márta és Kiss Béla

Az emléknap alkalmából Dr. Sulyok Tamás, Magyarország köztársasági elnöke a Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adományozta Rencsiné Ágh Márta, az ÉSZAKERDŐ Erdőgazdasági Zrt. humánpolitikai osztályvezetője részére, az erdészeti iskolák népszerűsítése által az erdész szakma társadalmi  megbecsültségének erősítése érdekében végzett munkája elismeréseként.

Nagy István agrárminiszter az Életfa Emlékplakett Bronz fokozata elismerést adományozta Kiss Béla, nyugalmazott műszaki osztályvezető helyettese részére, a társaság minőség- és környezetirányítási rendszerének működtetésében végzett kiváló munkájáért.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában