Figyelem!

2024.03.28. 09:30

Ekkor lehet átvenni a Salkaházi Sára Miskolc Programban nyert belépőjegyeket

Az első színházi előadás időpontja 2024. április 19., péntek lesz.

Boon.hu

A Miskolci Nemzeti Színházba szólnak a jegyek

Fotó: BOON

A Salkaházi Sára Miskolc Program részeként, a kérdőívet visszaküldők között kisorsolt belépőjegyek átvételével kapcsolatban a következőkre hívja fel a nyertesek figyelmét a miskolci városháza. A nyereményeket – mint ahogy erről már postai úton vagy e-mailben tájékoztatást kaptak az érintettek – 2024. március 25-e óta van lehetőségük átvenni a polgármesteri hivatal központi ügyfélszolgálatán (Miskolc, Városház tér 8.), ügyfélfogadási időben. A belépőjegyek kiosztása érkezési sorrendben történik.

Határidő 

Felhívják a nyertesek figyelmét arra is, hogy a nyereményjegyek felhasználási ideje meghatározott vagy korlátozott – az első színházi előadás időpontja 2024. április 19., péntek lesz –, ezért az átvételről szíveskedjenek legkésőbb 2024. április 15-éig személyesen vagy hivatalos (két tanúval hitelesített) meghatalmazással rendelkező meghatalmazottjuk útján gondoskodni.

Az ügyfélfogadás rendje:

hétfő, kedd, csütörtök: 8:00 – 16:00
szerda: 8:00 – 17:30
péntek: 8:00 – 12:00

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában