Tisztújítás

2024.02.28. 14:30

Megválasztották az IKSZ helyi vezetőit

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség a tavalyi év végén megtartott országos tisztújítása után a vármegyei és helyi szervezetek tisztújítására is sor került az idei év elején.

Boon.hu

Rajna Viktor, Makranczi Renáta és Kalina Bernadett

Forrás: IKSZ

Az országos tisztújításon Nacsa Lőrinc elnököt újraválasztották, valamint Váraljai Zoltánt elnökhelyettesnek választották.

Váraljai Zoltán és Nacsa Lőrinc
Forrás: IKSZ

A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei tisztújításon Makranczi Renátát elnöknek, Madzin Botondot és Rajna Viktort alelnöknek, Kalina Bernadettet titkárnak választották meg. Az új vármegyei elnökség köszönetet mondott Radomszki Levente leköszönő vármegyei elnök több mint egy évtizedes munkájáért.

A Miskolc Városi Szervezet tisztújításán Kuremszki Eriket választotta meg elnöknek a tagság. Alelnökök Czinke Máté és Nagy Gyula lettek, míg a titkár Váraljai Hedvig. Az új miskolci elnökség megköszönte Váraljai Zoltán leköszönő miskolci elnöknek a több mint 10 évig folytatott munkáját, az országos elnökhelyettesi feladatokhoz sok sikert kívánt.

Kuremszki Erik vette át a városi szervezet vezetését Váraljai Zoltántól
Forrás: IKSZ

„A taggyűlésen célként fogalmazódott meg hogy a fiatalokhoz még inkább közelebb hozzuk a keresztény értékeket, valamint különféle zenei, sport és egyéb kötetlen programokkal szeretnénk még jobban összekovácsolni a borsodi, miskolci fiatalokat. Biztatunk mindenkit, hogy vegyen részt az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, ne engedjük, hogy a nemzetközi és a hazai baloldal romboló és jövőtlen politikája határozza meg a következő évek irányvonalát” – mondta Kuremszki Erik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában