Borzalmas!

2024.02.22. 14:50

Háború lehet a szögekkel telenyomott virslikből?

"A rendőrség már tud róla! Köszönöm, hogy ennyien megosztottátok! Vigyázzatok a kutyusaitokra!"

Boon.hu

Vigyázzunk házi kedvenceinkre

Fotó: Pesthy Márton

"Diósgyőri kutyások! Kérlek nagyon figyeljetek oda a sétánál! A kishídnál (a diósgyőri városközpontnál - a szerk.) lévő füves területen az egyik kutyám majdnem megevett egy szögekkel telenyomott virslit! Csak az isteni szerencse volt az, hogy nem ette meg és nem történt óriási tragédia! Közelebb érve nem egy, hanem legalább hat darab szöggel telenyomott virsli volt szétdobálva. Amit találtam, azt felszedtem" - tette közzé egy gazdi a napokban a legnagyobb közösségi oldalon. 

Virslidarabok szögekkel

Ezt követően nyomdafestéket nem tűrő mondatokkal illette azt, aki elkövette ezt a gyalázatosságot.

Harcban? 

Később ezzel frissítették a bejegyzést:

A rendőrség már tud róla! Köszönöm, hogy ennyien megosztottátok! Vigyázzatok a kutyusaitokra!

A kommentek sem kímélték a szöges virslidarabokat kihelyezőket: "Egész elképesztő, hogy van valakinek pénze kolbászra, vadiúj szögekre, energiája erre a nem is tudom mire... Ráadásul nem egy rossz környéken."  

Aztán volt még egy frissítés is: Egy nagyon kedves srác írt, hogy őket úgy 2 hete megfenyegették a Lovagi tornák terénél. Az illető a következőt mondta neki: „A gyerekei nem mernek lejönni a dögeinktől játszani, és jó lenne, ha velük együtt pusztulnánk a környékről..." 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában