Helyi közélet

2024.02.28. 16:30

A legnagyobb Ferrari-csapatruha magángyűjtemény

A csodás Ferrari mezek, pólók és dzsekik legutóbb egy barcikai kiállításon rajzoltak mosolyt a Forma-1 rajongók arcára – adta hírül a kolorline.hu. Az említett élénkvörös ereklyék Krajnyák Csaba gyűjtő tulajdonát képezik, aki örülne, ha Kazincbarcikán egy állandó helyszínen állítanák ki a Ferrari csapatruhákból álló páratlan gyűjteményét.

Boon.hu

Forrás: Kolorline

Krajnyák Csaba olyan lelkesen gyűjti a legendás istálló csapatruháit, hogy ebben a kategóriában övé a legnagyobb kollekció, és ezt a Ferrari is elismeri. Nagyjából 350 különböző Ferrari öltözet van a tulajdonában 50-60 látványos installációval együtt. A Ferrari -fanatikusoknak külön öröm, hogy gyűjteményében még Michael Schumacher idejéből használt öltözet is helyet kapott, számos széldzsekivel, téli kabáttal együtt.

„A gyűjtemény most olyan megtiszteltetésben részesült, hogy a Hungexpo területén kap kiállító helyet. A 18. Autó, Motor & Tuning Show programjaként március 22. és 24. között mutatkozunk be” – mesélt a gyűjtemény jövőjéről Krajnyák Csaba a kolorline.hu-n.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában