Szavazzon!

2024.02.01. 10:00

Döntse el Ön, ki legyen az Év embere!

A Boon.hu és az Észak-Magyarország keresi 2023 Év emberét. Ezúttal is olvasóink dönthetik el, hogy kik kapják a megtisztelő díjat.

A Boon.hu és az Észak-Magyarország minden évben kiemelt figyelmet fordít arra, hogy beszámoljon a térségünkben élő és kiemelkedő teljesítményt nyújtó emberekről. Legyen szó közéletről, kultúráról, tudományról, nagyszerű teljesítményekben 2023-ban is bővelkedett vármegyénk. Hírportálunkon folyamatosan olvashatnak mindennapi emberek kivételes tetteiről, alkotásairól, munkásságukról vagy éppen nem mindennapi emberek példamutató tevékenységéről. Az ő munkájukat szeretnénk még inkább elismerni, ezért hirdettük meg az Év embere szavazásunkat, melynek során tíz jelöltet ajánlunk olvasóink figyelmébe.

Az online szavazás során február 14-én 10 óráig tudják olvasóink leadni a szavazatokat. Egy jelöltre egy napon egy e-mail címről csak egy szavazatot adhatnak le, de több jelöltre is szavazhatnak. A szavazási oldalon a szavazatszámok nem lesznek láthatók.

A legtöbb szavazatot kapott jelölt nevét a szavazás lezárása után a Boon.hu oldalon és az Észak-Magyarországban is közzétesszük.

Az Év emberére itt szavazhat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában