Támogatás

2024.02.27. 14:00

Családbarát tanszerekkel segítik a barcikai diákokat

Február igazi örömhírt hozott a gyermekes családoknak. Kazincbarcika önkormányzata immár másodszor segíti minőségi tanszer-kiegészítéssel a barcikaiakat. A családok számára büdzsébarát tanszercsomagot a város vezetői a pedagógusok véleménye alapján állították össze - írja a kolorline.hu.

Boon.hu

A Színes Város: Kazincbarcika segítsége

Forrás: Shutterstock

A diákok, a szülők és a pedagógusok egyaránt örömmel fogadják a visszajelzések szerint a tanszercsomagot”- emelte ki Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere -”Ebben a tekintetben abszolút egyetértés van mind a tankerületi vezetővel, mind az iskolaigazgatókkal, mind a pedagógusokkal, vagyis ezt a kezdeményezést folytatni fogjuk.

A tanszercsomag értékes apróságokból tevődik össze. Vannak benne sima ceruzák, színes ceruzák, radír, vonalzó, zsírkréta, néhány füzet és gyurma is. Minden, ami alkotásra, élete színesítésére ösztönzi a gyermeket. A felsősök csomagjában pedig szögmérő és körző is található.

Klimon István alpolgármester szerint a tanszercsomag apró figyelmességet jelent, mégis sok örömöt ad kicsiknek és nagyoknak, akik már a bölcsődétől, az óvodától azonosulnak a Kolorcity szemlélettel, a szülővárosukkal Kazincbarcikával.

Mert Kolorcity jelmondata szerint a legszínesebb város, és ez a színes ceruzákkal, zsírkrétából álló tanszercsomag összeállításában is tükröződik - tudta meg a boon.hu.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában