Tudott róla?

2024.01.04. 13:01

Bezár a miskolctapolcai Barlangfürdő

Január 8-tól ne próbálja senki mártózás céljából felkeresni Miskolc közkedvelt fürdőjét.

Boon.hu

A Barlangfürdő népszerű fürdőhelynek számít

Fotó: Bujdos Tibor

Minden esztendő januárjában - a barlang állagának megóvása érdekében – megkezdődnek a szokásos karbantartási munkálatok, ezért január 8. és 25. között zárva tart Miskolctapolcán a Barlangfürdő. Előtte, január 6-án, és a karbantartást követően, január 27-én éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket. 

Az Aquaterápia szintén január 8-tól lesz zárva, azonban január 22-től, itt már újra elérhetőek lesznek az egészségügyi szolgáltatások.

Száraz lábbal

A népszerű szárazlábas túrát ezúttal is megtartják a Miskolci Fürdők Kft. munkatársai. A 2024. január 19-21. között meghirdetett különleges túrák alkalmával a vendégek idegenvezető kíséretében száraz lábbal járhatják be a barlangrészeket és a víz nélküli medencéket. Bepillantást nyerhetnek a „barlangfalak” mögé és bemehetnek olyan elzárt területekre is, ahová fürdőző vendégként a hétköznapokban nem nyílik lehetőségük. 

A túrán való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. 2024. január 8-tól jelentkezés és információ (8:00-16:00 között): +36 70/338-4534.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában