Döbbenet!

2024.01.07. 16:11

Ez már szinte hihetetlen, amit az új 26-os elkerülőn művelnek az autósok - fotóval

Pár hét alatt több autóst is lencsevégre kaptak, akik menetiránnyal szembe hajtottak az új szakaszon, de többeknek a körforgalom is gondot okozott már.

Ujlaki Attila

Kissé meglepődtek, amikor érkezett az autó szembe

Forrás: Facebook

„Egyszerűen botrány, amit az autósok művelnek az új sajószentpéteri elkerülőnél” – így jellemezte az egyik autós azt a fotót, amit vasárnap tettek közzé az egyik közösségi oldalon. A képen az látszik, ahogy egy autós a menetiránnyal szemben hajt az elkerülő egyik szakaszán.

Korábban is voltak hasonló problémák az új útszakaszon, csak akkor éppen az egyik körforgalomnál. Olyanra is volt példa, hogy egy Volánbusz menetrendszerinti járatának a sofőrje hajtott be a körformalommal szembe.

A cikkünk megjelenése után egyébként a rendőrség is lépett, külön videófilmet készítettek a fokozott ellenőrzésről, amelyet a Sajószentpéteri rendőrőrs és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai végeztek, annak érdekében, hogy megelőzzék a hasonló eseteket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában