Ünnep

2023.12.03. 08:00

Sajóivánkán feldíszítik az udvarokat az adventi időszakra

Interaktív Mikulás műsorral és adventi hangversennyel is készül a település.

Boon.hu

Meggyújtják az első gyertyát

Sajóivánkán is meggyújtják advent első vasárnapján a koszorú első gyertyáját. Erre az alkalomra kérik a lakosokat, hogy a házuk előtt álló virágládákat fenyőággal, néhány karácsonyi dísszel, esetleg gyertyával, mécsessel díszítsék fel. Ha valakinek nehézséget okoz, fenyőágakkal kapcsolatban az önkormányzattól kérhet segítséget. Az ünnepek után a virágládákat összeszedik. 

December 6-án 16 órakor jön a Községházára a Mikulás. Az idén Czabányi Attila interaktív Mikulás váró gyermekműsorát nézhetik meg a gyerekek, mielőtt megkapják a Télapótól az ajándékaikat. December 17-én 14.30-kor adventi hangverseny lesz a templomban. A Nyitnikék Népdalkör műsorát Tompa István orgonajátéka követi, majd az Akkord Színpad előadása következik református istentisztelet keretében. Az estét szeretetvendégség zárja – adta hírül Sajóivánka közösségi oldalán Seszták Ottó polgármester.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában