Advent

2023.12.07. 14:30

Mikulásházba érkezett a Télapó Boldván

Az adventi programok pedig ezzel még koránt sem értek véget Boldván.

Boon.hu

Forrás: Boldva PH

Boldvára is ellátogatott a nagyszakállú, méghozzá a Mikulásházba, ahol a gyerekek csomagot is kaptak tőle. A következő rendezvény szombaton lesz a településen, ahová várják a kicsiket és nagyokat. A szerdai napról a következőt írták a település közösségi oldalán:

„Elmondhatatlan élmény volt az elmúlt nap!

Köszönjük, hogy ilyen sokan ellátogattatok hozzánk! Nem volt meleg, kissé fáztunk, de a sok vers, dal, a rengeteg mosoly és a szeretet, amit Tőletek kaptunk, felmelegítette a szívünket. A Mikulásház nem zár be, várja a látogatókat. Bízunk benne, hogy aki belép az ajtaján, egy pár percre mesevilágban érzi magát és egy kis varázs költözik az életébe!

Nem búcsúzunk el! Várunk Titeket szombaton 10 órától a Művelődési Házban egy csodás bábjátékkal és Herczeg Marika néni felejthetetlen kézműves játszóházában, ahol karácsonyi ajándékokat és dekorációkat készíthettek szüleitekkel közösen!

Ne feledkezzetek el valami pirosat felvenni, esetleg hozni magatokkal egy mikusapkát, kesztyűt stb., hiszen 13:00-tól indul a Mikulásfutás, ahonnan senki sem megy haza üres kézzel!

Legyen ez az adventi időszak boldog és békés, töltse fel szívünket szeretettel, vidámsággal!”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában