Annó

2023.12.26. 17:30

Keresztbe fordult a kamion, kihűlt a hurka

Miről írt a megyei napilap 10 éve? Az Észak-Magyarország 2013. december 27-én az olvasóit olyanok közé kalauzolta el, akiknek karácsonykor is dolgozniuk kellett.

Boon.hu

Hurka, kolbász

Fotó: MW

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság műveletirányítási központjában az ünnepekre való tekintettel most csak hárman voltak ügyeletben – tudtuk meg a tíz évvel ezelőtti írásból. Ide fut be az összes tűzoltóknak szánt hívás a megyében, és innen irányítják a vonulásokat – ilyenkor a három embernek szusszanni se nagyon akad ideje. 

A karácsonyi szolgálat is ugyanolyan, mint a többi – árulta el a főügyeletes. „Legfeljebb annyi, hogy megpróbálunk együtt reggelizni”. 

Ez, 2013-ban az ünnepnapon nem jött össze, éppen leültek volna, amikor befutott egy riasztás. Laikus szemmel „semmi komoly”, egy kamionnak sikerült keresztbe fordulnia az úton Monok határában, de a műszaki mentést is le kellett vezényelni. Alaposan kihűlt a hurka, mire hozzájutottak – jelezte a nyilatkozó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában