Építkezés

2023.12.10. 15:00

Ismét meghosszabbították a Repülőtéri úti vasúti aluljáró lezárását Miskolcon

Miskolc - A lezárás eredetileg november végéig tartott volna.

Boon.hu

Tovább tart a lezárás, december 18 az újabb határidő

Fotó: MW

Felújítják a Repülőtéri utcai vasúti aluljáró csapadékvíz-elvezető rendszerét, ezért  november 15-én az aluljáró közútszakaszát teljes szélességében lezárták. A lezárás eredetileg november végéig tartott volna, viszont december 12-ig meghosszabbították. A kivitelezés befejeződött, de előre nem látható műszaki probléma miatt a később beépített beton kötési ideje miatt szükséges az útlezárás további, december 18-ig való újbóli meghosszabbítása.   

A Repülőtéri út a Szentpéteri kapu – Besenyői utca közötti szakaszon ez idő alatt átmenő forgalommal nem vehető igénybe. 

Alternatív útvonalként északi irányból (Sajószentpéter felől), valamint ellenkező irányban (déli és keleti irányból), a Szentpéteri kapu – 306. számú út – Repülőtéri út / Besenyői utca / Várközi Lajos utca javasolt. A Repülőtéri út Szentpéteri kapu és vasúti aluljáró közötti szakaszán elhelyezkedő ingatlanok megközelíthetőségét a lezárás nem akadályozza. 

A lezárás idejére a kivitelező a közlekedők megértését és türelmét kéri.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában