A kórházból tűnt el

2023.12.06. 13:00

Kutyákkal is keresték a papucsban, pólóban eltűnt miskolci kisfiút

Egy tíz éves kisfiút kerestek nagy erőkkel, aki a kórházból tűnt el.

Boon.hu

Forrás: Neptun Mentőcsapat

Ahogy portálunk már beszámolt róla, a Miskolci Rendőrkapitányság eltűnés miatt folytatott (szerda délutánra megtalálták) körözési eljárást egy 10 éves miskolci lakos eltűnése ügyében. A kisfiú 2023. december 5-én a déli órákban távozott engedély nélkül a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Semmelweis Tagkórházából ismeretlen helyre.

A gyereket a Neptun Mentőcsapat is kereste kedden, akik a következő tájékoztatást tették közzé a közösségi oldalukon:

„2023.12.05. 14:23-kor érkezett riasztás a B. A. Z. Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól a Neptun Mentőcsapat Kutyás egységhez. Egy 10 éves gyermek eltűnéséhez riasztották csapatunkat. Rövid időn belül a helyszínre indultunk 3 fővel, 3 mentőkutyával, 2 gépjárművel és a Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesülete sietett még a segítségünkre Endre Balogh személyében.

Forrás: Neptun Mentőcsapat

Helyszíni információ gyűjtés után drónnal vizsgáltuk át a Sportcsarnok környékét és a szagminta vételezést követően a Rendőrségi kutyával párhuzamosan indítottuk a Boyka nevű mantrailinges kutyánkat aki ismét jó irányt mutatott nekünk.

Az eltűnt gyermek több órás előnnyel szaladt át a városon, de a Tudomány és Technika Házáig sikeresen tudta a kutyánk követni.

Forrás: Neptun Mentőcsapat

A rendőrség munkatársai további beérkező információk alapján a keresést más irányba rendelték el, ahonnan már nem tudtunk kutyát indítani, így visszavonultunk a bázisunkra készenlétben állva az esetleges folytatásra”.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában