Ünnepség

2023.12.08. 21:16

Díszpolgár lett az Ózdi Hős - fotók!

Időrendben Ózd 53. díszpolgára lett Majoros Péter pénteken este. A 44 éves Majka, mára hazánk egyik legismertebb és legkedveltebb előadója lett.

Marosréti Ervin

Az elmúlt években hazánk legnagyobb fedett és szabadtéri koncert helyszínein is telt ház előtt lépett fel. A slágerei ostromolják a listákat, a legnagyobb videómegosztó portálon a csatornájára feltöltött videók össznézettsége elérte a 800 milliót.

Majoros Péter Ózdon született, és életének első két évtizedét az egykori kohászvárosban töltötte. A 2000-es évek elején a Való Világ valóságshowból vált ismertté, majd sikeres zenei és tv-s karrierbe kezdett.

Ózd Város jó hírét vivő zenei és televíziós pályafutása, szülővárosához kötődése, az egészségügy és sport területén nyújtott önzetlen és jótékony támogatása, személyes példamutatása elismeréseként adományozták számára az Ózd Város Díszpolgára címet.

A település legmagasabb elismerését a Tiszti Casino tükörtermében megtartott ünnepség során Janiczak Dávid polgármester nyújtotta át Majoros Majka Péternek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában