boon.hu video

2023.12.02. 17:30

Ajándék és ölelés adventkor (fotók, videó)

Átmeneti otthonokban élő gyermekeknek vitt Mikulás ajándékot Gianni.

Pap Gyula

Az ölelés járt...

Fotó: Vajda János

Az Ökumenikus Segélyszervezet országos intézményhálózatának családok átmeneti otthonaiban élő, összesen közel kétszáz gyermeket ajándékozta meg Mikulás alkalmával a Porsche Hungaria. 

Meglepetés vendég

Az esemény külön meglepetése volt, hogy Gianni Annoni televíziós műsorvezető, szakács, az Audi márkanagykövete bújt Mikulásjelmezbe, hogy egy vidám alkalom keretében ajándékozta meg a rászoruló családok gyermekeit. A megható ünnepség keretében a kicsik számos verses-dalos produkcióval készültek és öleléssel viszonozták a rájuk gondolást.

- Úgy érzem, hogy az igazi ajándék nekem jutott, azokban a mosolyokban amelyeket a gyermekek arcán láthattam és az ölelésekben amiket kaptam – fogalmazta meg a „Mikulás”.

Nagyné Faragó Boglárka a Családok Átmeneti Otthona intézményvezetője elmondta: tizenkét családot tudnak befogadni átmeneti jelleggel legfeljebb egy évig az intézménybe. Kisgyerekes családok költözhetnek ide, általában olyan helyzetből jönnek amikor valamiért elvesztették a lakhatásukat és nem akarják kiemelni a gyermekeket a családból. Itt igyekszünk segíteni nekik, hogy rendezni tudják a helyzetüket – ismertette az intézményvezető. Néhány gyermeket nem volt szabad fényképezni a tudósítás során.

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon. 

- Krízisközpontként is működünk és bántalmazás elől menekült el a család nem szeretnénk nyilvánosságra hozni, hogy itt vannak – világosított fel. A gyerekek nagyon várták a Mikulást – már reggel hattól fenn voltak – a versekkel már egy héttel korábban elkezdtek készülni, mindenki nagyon izgatott volt – tudtuk meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában