Intézkedtek

2023.11.17. 16:45

Roncsautóktól tisztítják meg Miskolcot

Újabb roncsautót szállíttattak el a helyi Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselők, ezúttal a Lyukóvölgyben.

Ujlaki Attila

„Hétről-hétre azon dolgozunk Bajusz Gábor képviselőtársammal, hogy feltárjuk azokat a problémákat, amelyek a hétköznapokban a leginkább foglalkoztatják a miskolciakat” – nyilatkozta a boon.hu-nak Hollósy András a helyi KDNP önkormányzati képviselője. Rámutatott: folyamatosan érkeznek hozzájuk a megkeresések elhagyott autókról városszerte. Azt is elmondta, hogy legutóbb egy lyukóvölgyi roncsautóval kapcsolatban kérték a segítségüket.

„Mi nem tétlenkedtünk, hanem intézkedtünk. Felvettük a kapcsolatot a hatóságokkal, a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-vel és a Miskolci Önkormányzati Rendészettel is, akiknek a munkájukat és konstruktív együttműködésüket itt szeretném megköszönni” – részletezte. Arra is rámutatott: az utóbbi időben ez már nem az első eset, hogy szabad parkolóhelyeket foglaló vagy balesetveszélyes roncsautókat távolítottak el.

 

„Sajnos a baloldali városvezetés tétlensége és a belső hatalmi harcok miatt nem figyelnek azokra a hétköznapi problémákra, amelyek valóban foglalkoztatják a miskolciakat” – fejtette ki álláspontját. Hozzátette: fél tucat roncsautót szállíttattak el az elmúlt hetekben és hónapokban. „Nem állunk meg, folytatjuk munkánkat, mert Miskolcon újra rendnek kell lennie és ebben számíthatnak ránk a miskolciak” – zárta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában