Kazincbarcika

2023.11.26. 09:30

Az orr titkaiba nyerhet betekintést, aki ellátogat Kazincbarcikára

Interaktív kiállítás nyílik az illatok kalandjátéka címmel.

Boon.hu

Az illatok bámulatosan sokfélék – tömények, szédítőek, balzsamosak, szúrósak, orrfacsaróak - az emberi szaglásnak pedig sokkal nagyobb szerepe van életünkben, mint azt képzelnénk. Az illatok kalandjátéka nevű interaktív kiállításra ellátogatók szórakoztató játék keretében tehetik próbára orrukat és érzésüket. 

Az illatkaland során a résztvevők kideríthetik, hogy képesek-e felismerni és megnevezni a különféle illatokat, miközben játszva tanulhatnak a szaglás és a szagérzékelés összetett jelenségéről. Belépéskor a látogatók szöveges játékkártyákat kapnak, amelyekkel lépésről lépésre egyre közelebb kerülhetnek a célhoz. 

Az interaktív kiállítás 2023. december 11. és 21. között tekinthető meg a Mezey István Művészet Központban, hétköznapokon 9-től 18 óráig, december 17-én pedig délelőtt. A programon való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött – tette közzé Kazincbarcika önkormányzata.

Kazincbarcika hírei a boon.hu oldalán itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában