DVTK vs. FTC

2023.10.21. 09:00

Fokozott rendőri ellenőrzésre kell számítani hétvégén!

A rendőr-főkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2023. október 22-én a DVTK - FTC NB I-es labdarúgó-mérkőzés napján.

Boon.hu

A DVTK - FTC NB-I-es labdarúgó-mérkőzést 2023. október 22-én 17.45 perctől a miskolci DVTK stadionban (3533 Miskolc, Andrássy Gyula utca 61.) rendezik meg.

Ön szerint mi lesz a Diósgyőri VTK-Fradi meccs végeredménye?

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el ezen a napon 11 órától 24 óráig a vármegye közigazgatási területére.

A rendőrség kiemelt figyelmet fordít a szabálysértések, bűncselekmények megelőzésére, megszakítására a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében, ezért felhívjuk a szurkolók figyelmét arra, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk.

A rendőrség kéri a szurkolókat, hogy a fenti intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában