Még nem késő!

2023.08.12. 10:06

Ma folytatódik a nyári pezsgés Miskolctapolcán

Változatos programokkal várják az érdeklődőket Miskolctapolcán a Barlangfürdő előtti téren egészen szombat estig.

Boon.hu

A Barlangfürdő elé várják az érdeklődőket

Fotó: Ádám János

Az ingyenesen látogatható rendezvények már elkezdődtek csütörtökön egy öko gasztroesttel, amelyen látványkonyha bemutatók és kóstolók, paleokonyha, ökogrill, termékbemutatók és kóstolók, házi szörp-, bor- és sörkészítés, fermentálás, aszalási technikák voltak. A péntek a Zöld családi napé volt. A kicsiknek délelőtt Mimó és Csipek címmel bábos mesekuckó foglalkozás volt. Egész napos programok voltak az öko-játszótér, kézműves foglalkozások, csillámtetoválás, ugrálóvár, óriás társasjáték, kulcstartókészítés, gyöngyfűzés, környezetvédelmi interaktív játékok.

Vásár és hagyományőrzés

Ma délelőtt 9 és este 7 óa között várják a Barlangfürdő elé az érdeklődőket helyi termelői vásárra és hagyományőrző napra. Egész napos programok: helyi termelők portékáinak bemutatása és vására, mesterségbemutatók, kézműves termékek vására, megújuló energiával kapcsolatos tanácsadás, kézműves foglalkozások helyi iparművészek segítségével (kosárfonás, szövés, gyöngyfűzés, kötélverés).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában