boon.hu video

2023.08.04. 10:28

Lövöldözés Miskolcon, a Petőfi Sándor utcában (fotókkal, videóval frissítve)

Az eset során egy lövés is eldörrent, egy férfi életét vesztette Miskolcon.

Lövés dörrent a Petőfi utcában

Forrás: Új Miskolcon Láttam csoport.

Az új Miskolcon láttam csoportban jelent meg péntek délelőtt az információ, miszerint Miskolcon a Petőfi Sándor utca városfelőli oldalát teljesen lezárták és a bevetési egység kivonult a helyszínre. Minden rendőr golyóálló mellényben van, állítólag lövöldözés is történt - jelezték. Információink szerint összefüggés lehet az eset, illetve a hírrel, amelyről reggel írtunk: nagy tempóban haladt öt szirénázó rendőrautó Diósgyőr felé reggel fél 9 -kor.

Portálunk ekkor még azt valószínűsítette, hogy családi perpatvar történhetett, miközben elcsattant egy lövés is a mentőállomás közelében. 

Érdeklődésünkre a Vármegyei Rendőrfőkapitányság sajtóosztálya közölte: családi perpatvar lokalizálására igyekeztek a helyszínre az egyenruhások.

A miskolci Petőfi Sándor utca, a lövöldözés helyszíne Fotó: UA

Önkezével vetett véget életének

A Vármegyei Rendőrfőkapitányság sajtóosztálya később pontosította a boon.hu értesüléseit: családi veszekedéshez riasztották a rendőröket, és mivel felmerült a lőfegyver jelenléte, csatlakozott a bevetési egység is az akcióhoz - közölték.

 

Az eset során egy lövés is eldörrent, egy férfi önkezével vetett véget az életének.

A fegyverhasználatot, az eset pontos körülményeit tovább vizsgálják a rendőrség szakemberei - tudtuk meg.

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

Óvoda is van a közelben

A helyszín közelében lévő óvodában a lövöldözés idején gyerekek és pedagógusok is tartózkodtak. A történésekből a kicsik szerencsére semmit nem érzékeltek.

- A gyerekek bent voltak az épületben, a redőnyöket lehúzták az óvónők, de nem érzékeltek semmit a kint történtekből - tudtuk meg egy édesanyától, aki a boon.hu-ról értesült a Petőfi Sándor utcai lövöldözésről.

Ha úgy érzi, Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, segítségre szorul, hívja az ingyenes 116-123 felnőtt lelkisegély számot! A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány gyerek és ifjúsági lelkisegély száma: 116-111.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában