Projekt

2023.08.09. 08:00

Ezt a programot tesztelték a Miskolci Egyetemen

A projekt fő célja a versenyképesség és termelékenység növelése.

Boon.hu

Az ICIinSMEs projekt fő célja a kis- és középvállalkozások innovációs készségeinek az erősítése volt annak érdekében, hogy növelni tudják versenyképességüket, termelékenységüket és munkahelyeket tudjanak megőrizni, illetve teremteni – írja a Miskolci Egyetem honlapja. 

Hozzátették: a projekt során képzési programokat dolgoztak ki, illetve tananyagokat teszteltek és fejlesztettek; egyrészt a digitalizáció, másrészt pedig az ügyfélcentrikus innováció témakörében. Ezeket a képzési programokat majd a kamarák, illetve a képzőintézmények fogják végrehajtani. 

A Train-the-Trainer digitalizációval foglalkozó képzésre tavalyelőtt került sor a dániai Koldingban, az ügyfélközpontú innovációs képzés pedig tavaly volt Németországban, Hamburgban. A végleges koncepciókat a Miskolci Egyetemen tesztelték. A projekt eredményei, illetve a tananyagok szabadon hozzáférhetők a kkv-k, azok szövetségei, a kamarák, illetve az egyetemek és főiskolák számára – hangsúlyozzák.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában