Fejlesztés

2023.07.20. 10:00

Megújul Sajószöged szadadidőparkja

A Sajószöged szempontjából kiemelt jelentőségű Szabadidő Park jelenlegi állapota nem felel meg a használati módoknak, így annak felújítása, új elemek, építmények elhelyezése szükséges és indokolt.

Boon.hu

Sajószöged

A sajószögedi Szabadidő Park fejlesztése révén a szabadtéri színpad tervezett átalakításával új közösségi-kulturális funkcióval bővül a település, hagyományteremtő Nyári Szabadtéri Színházi Esték eseménysorozat keretében színielőadások, kamarai és nagyzenekari koncertek, illetve a konzorciumi partnerek korábbi együttműködését folytatandóan közös énekkari-zenekari koncertek tartására is lehetőség lesz.

 

A területen elhelyeznek kerti padokat, asztalokat, szemeteseket, információs táblákat. A területre kihelyezésre kerülnek okospadok, napelemes kandeláberek is. A sportolásra szánt területen kiépítésre kerül egy labdafogó háló, egy röplabdaháló és egy teqball asztal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában