Közösség

2023.07.13. 10:00

Levendulaszüret és kézművesdélután az Avasi Közösségi Kávézóban

A csodás alapanyagból ezúttal levendulabuzogányt és levendulás tisztítószert varázsolnak.

Boon.hu

A levendula lesz főszerepben

Fotó: Nagy Balázs

Te is szeretnéd, hogy az Avasi Közösségi Kávézó újra kellemes levendulaillattal és vidámsággal teljen meg, miközben serényen alkotunk és jókat beszélgetünk? Szívesen segítenél, hogy szeretett levendulásunk a jövőben is a lehető legjobb formáját hozza, újra és újra megajándékozva bennünket. Akkor gyere el hozzánk július 14-én, egy szürettel egybekötött kézművesdélutánra: 16.30-kor kezdünk, és miután szedtünk némi levendulát, az ágyás környékét is rendbe rakjuk, hogy ne csak ő tegyen valamit értünk, hanem mi is érte

 - ezekkel a mondatokkal ajánlja péntek délutáni programját a közösségi hely.

A program ingyenes 

A csodás alapanyagból ezúttal levendulabuzogányt és levendulás tisztítószert varázsolunk. Kérjük, hogy aki utóbbit (is) szeretné elkészíteni, a munkához és a tároláshoz hozzon magával egy kisebb (2-3 deciliteres) befőttesüveget! 

A program ingyenes, de szívesen fogadnak adományokat, amelyekkel hasonló eseményeink megvalósulását támogathatjátok. A részvétel regisztrációhoz kötött, amit ezen a linken tehettek meg.

Ha már beteltek a helyek, amikor jelentkeznél, akkor se csüggedj! Írj nekünk a [email protected] címre, hogy feltehessünk a várólistára, ahonnan lemondás esetén még be tudsz kerülni a résztvevők közé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában