Beruházás

2023.04.08. 09:00

Lerántották a leplet: ez épül Martonyi határában

Sokak érdeklődését elégítjük ki, ha tájékoztatást adunk, mi épül a településünk felvégén a sportpálya oldalán, tájékoztatott Martonyi község önkormányzata.

BOON

Hasonlóak lesznek, fotónk illusztráció

Fotó: Lang Róbert

A Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola Edelény Borsodi út 36/b mint tulajdonos, 6 jurtából álló tábort építtet, a szükséges melléképületekkel együtt, teszik hozzá.

„Korábban már az önkormányzatunk segítségével sikerült tulajdonjogot szerezniük a földterületek felett. Eredetileg egy zarándokház létesült volna, de sajnos annak költségeit nem sikerült sikeresen pályázni. A tábor fiatal iskolások részére nyújt majd lehetőséget, hogy falunkban - nem mindennapi körülmények között- töltsék el szabadidejüket. Önkormányzatunk mindenféle, fizikai segítséget megad, hogy a tábor építése sikeres legyen és minél több gyerek és hozzátartozóik ismerjék meg településünket és töltsenek el, sok-sok emlékezetes órát, napot. A tábor nyitása 2023. június hónapban várható” – áll az önkormányzat bejegyzésében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában