Útfoltozás

2023.04.17. 18:01

Kezdődnek a nagyobb kátyúzások Miskolc útjain

A sürgős kátyúzási munkákat többféle technológiával, egész évben végzi a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. A nagyfelületű útjavítási munka azonban csak a melegebb idő beköszöntével, illetve az aszfaltkeverő telepek megnyitásával kezdődhet el.

Kátyúzás az Avastetőn - február elején

Fotó: Bujdos Tibor

Az útburkolat javítási munkáit hétfőtől - az időjárás függvényében - indítja el a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. alvállalkozó bevonásával, több helyszínen, folyamatos munkavégzéssel, tájékoztatta portálunkat a városháza sajtó- és kommunikációs osztálya. Közleményükből kiderül, hogy az úthibák kezelése a Szinva-Fonoda utcák, Bogáncs utca, Bertalan-Erenyő utcák és Ómassa területén várható. Az útjavítási munkák főközlekedési utakat éppúgy érintenek, mint néhány rossz állapotba került forgalmasabb mellékutcát is.

Az elmúlt időszakban a Társaság Útellenőri Szolgálatának előzetes felmérése és a javítási munkák előkészítése folyt. Ezek alapján közel 14700 négyzetméter felületen, mintegy 1500 köbméter aszfaltot dolgoznak majd be. A felújítások és javítási munkák idején a városban több helyen kell számítani félpályás korlátozásra, a forgalmasabb szakaszokon torlódás alakulhat ki.

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. folyamatos tájékoztatást ad honlapján az útfelújítással érintett helyszínekről. Ugyanakkor kérik a közlekedőket, hogy az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében tartsák be a munkavégzéssel érintett szakaszon érvényes forgalmi rendet, amelyet minden esetben táblák jeleznek.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában