E-lakás

2023.03.20. 21:00

Így pályázhat bérlakásra Miskolcon

Az E-lakáspályázat keretében 23 ingatlan találhat gazdára a vármegyeszékhelyen.

Avasi lakásra is lehet pályázni.

Fotó: Ádám János

Újabb lakáspályázati lehetőség indult hétfőn újra Miskolcon, melyen összesen 23 önkormányzati bérlakást hirdet meg a miskolci önkormányzat két pályázati formában. Költségelvű pályázaton 5 lakás, piaci elvű pályázaton 18 lakás pályázható meg. Egy-egy pályázati formán belül legfeljebb 3 lakásra adható be pályázat. A pályázatok a Miskolc Holding Zrt. www.ingatlangazdalkodas.miskolcholding.hu honlapján közzétett linken keresztül, előzetes regisztrációt követően nyújthatók be. Ugyancsak itt tekinthetők meg a lakásokról feltöltött fényképek, műszaki dokumentációk, továbbá a pályázati feltételeket, fizetendő bérleti díjakat, felújítási költségeket tartalmazó pályázati kiírás. A pályázati kérelemhez előzetesen semmilyen dokumentumot nem kell csatolni, a kérelemben feltüntetett adatokat, nyilatkozatokat alátámasztó iratokat kizárólag a nyertes pályázóknak kell majd benyújtaniuk a szerződéskötést megelőző vizsgálat során.

A kiválasztott lakások személyes megtekintésére a szerződéskötést megelőzően, kizárólag az első helyre sorolt pályázóknak van lehetősége. A pályázatok a mai naptól  április 3-án 16.00 óráig nyújthatók be. Elbírálásuk legkésőbb a pályázatok lezárását követő 60 napon belül megtörténik. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában