Aranyak

2023.03.28. 10:00

Borsodi siker a II. Alföld Kupán

A Harsányi Utánpótlás Nevelő SE majorette szakosztályának három tagja hozott el több aranyérmet is a szolnoki versenyről.

ÉM

Harsányi sikerkovácsok

A II. Alföld Kupán show/modern mazsorett 1botos ifjúsági szólóban Soltész Viktória aranyérmes lett. Show/modern mazsorett 1botos felnőtt duó kategóriában Muszbek Noémi és Czinege Szonja szintén első helyezést ért el. Show/modern mazsorett 2 botos felnőtt szólóban és eszközös felnőtt szólóban is Czinege Szonja kapott aranyat. Eszközös felnőtt duóban Muszbek Noémi és Czinege Szonja hozta el az aranyérmet. Illetve két különdíjat is nekik ítélt a zsűri. 

A Harsányi Utánpótlás Nevelő SE majorette szakosztályát idén alapították. Muszbek Noémi és Czinege Szonja munkája azonban már régóta nyomon követhető, hiszen számos hazai és külföldi versenyeredménnyel büszkélkedhetnek. 2017 óta versenyeznek együtt, azóta már jártak Dél-afrikai világbajnokságon, ahol 4.helyezést értek el, de Zágrábban, a Világkupán is szólt már nekik a magyar Himnusz. A tavalyi versenyszezonban 2. helyezést értek el a Világbajnokságon. Soltész Viktóriaidén kezdte meg szóló karrierjét. A lányok jövő héten Horvátországban folytatják a versenyzést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában