30 éve

2023.03.03. 20:00

Borsodi rendőrök a közlekedésbiztonságért

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság két munkatársa vehetett át rangos elismerést az elmúlt évtizedek közlekedésbiztonságának javítása érdekében végzett munkájáért.

Török Edina a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság rendvédelmi igazgatási alkalmazottja, és Görcsös Lajos rendőr alezredes, a Szerencsi Rendőrkapitányság, Közlekedésrendészeti Osztály, osztályvezetője

Forrás: police.hu

Az Országos Rendőr-főkapitányság, Országos Balesetmegelőzési Bizottság 30 éves fennállásának alkalmából jubileumi ünnepséget szervezett 2023. február 27-én Budapesten.

Az ünnepségen a közlekedésbiztonság javítása érdekében végzett kiemelkedő munkája elismeréseként Ezüst Emlékérem tárgyjutalmat és oklevelet vehetett át Török Edina a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság rendvédelmi igazgatási alkalmazottja, valamint Görcsös Lajos rendőr alezredes, a Szerencsi Rendőrkapitányság, Közlekedésrendészeti Osztály, osztályvezetője.

Fotós: police.hu

Az elismerést dr. Kuczik János Zoltán rendőr vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes, az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottságának elnöke adta át - tudatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Gratulálunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában