Labdarúgás

2023.01.23. 15:30

Tállai András a 07-es számú mezt kapta a Fradiban

A politikus-klubelnök a zöld-fehérekben és saját csapatában is bízik.

KT

Tállai András a Fradi és Kubatov Gábor kollégája személyes ajándékával

Fotó: Csendes Szonja

„Nagy meglepetés ért a napokban – mosolygott sokat sejtetően a Dél-borsodi Kupa teremlabdarúgó tornán a matyóföldi kisváros sportcsarnokában Tállai András sportegyesületi elnök, a helyi futballélet első embere. – A közelmúltban nálunk edzőtáborozott a Ferencvárosi TC NB I-es bajnoki címvédő és az aranyéremre ismét több, mint jó eséllyel pályázó együttes, amely köztudottan versenyben van az Európa-ligában is. A zöld-fehérek elégedettek voltak az itteni körülményekkel és mielőtt elbúcsúztak tőlünk, Hajnal Tamás, az FTC sportigazgatója a játékosok által aláírt, névre szóló mezzel ajándékozott meg.”

Ereklyéi közé teszi

A Pénzügyminisztérium államtitkára kisvártatva így folytatta: „Az egykori kiváló játékosból lett funkcionárius tolmácsolta Kubatov Gábornak, a Ferencvárosi Torna Club elnökének hozzám intézett köszönő szavait, én pedig nevetve megüzentem neki: már abban a tudatban fogadtam el a becses küldeményt, hogy helyem van a Fradi keretében. Sőt, ha már rendelkezem a fővárosiak igazán szép felszerelésével, akkor remélem, hogy a tavaszi meccsek valamelyikén számít rám Sztanyiszlav Csercseszov mester.”

A térség országgyűlési képviselőjeként is dolgozó politikus – akinek évtizedek óta a világ legnépszerűbb sportága a hobbija – ezután komolyra fordította szavait: „Minden bizonnyal nem a stadion első emeletén lévő szobám íróasztali fiókjába teszem majd a pólót, hanem bekereteztetem és a többi ereklyém mellé a falra akasztom.”

A mezőkövesdiek elöljárója megjegyezte még: az Üllői útiaknak azt kívánja, hogy nyerjék meg az Európa-ligát, abban pedig teljesen biztos, hogy a sajátjai a tavaszi szezonban meghosszabbítják élvonalbeli tagságukat. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában