Útlezárás

2023.01.19. 07:09

Árad a Sajó, jobb, ha elkerüli ezeket az utakat (helyszíni fotókkal, videóval frissítve!)

Vízátfolyások többfelé előfordulhatnak, fokozott óvatosságra kéri a közlekedőket a Magyar Közút.

ÉM

Kilépett a medréből a Sajó.

Fotó: Vajda János

Kilépett a medréből az elmúlt napok intenzív esőzései nyomán a Sajó. 

Az áradás miatt a Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2023. január 18-án este lezárta a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Putnok és Sajóvelezd közötti mellékút közel 1,5 kilométeres, illetve 2023. január 19-én hajnalban a 26-os főút és Sajókaza közötti alsóbbrendű út 1 kilométeres szakaszát - tudatta a Magyar Közút közleménye.

Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a lezáráshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről és lehetséges kerülőutakról a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. 

A heves esőzések nyomán más szakaszokon is előfordulhatnak kisebb-nagyobb vízátfolyások, ezért mindenképpen arra kéri a közlekedőket a Magyar Közút, hogy fokozott óvatossággal, az út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek az országos közúthálózaton is.

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában